x
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

PoliFarbe mészfesték 14 l

PoliFarbe mészfesték 14 l Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.750 Ft (3.740 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5998672117902

> vakolt falfelületek

 

> korábban meszelt



Gyártó: Polifarbe Kft.
Elérhetőség: Raktáron van

Leírás és Paraméterek

 

Alkalmazási terület

 

Beltéri beton- és vakolt falfelületek festésére alkalmas, továbbá korábban meszelt felületek minőségi felújító festésére is használható. Nem ajánljuk hagyományos enyves, diszperziós-, valamint olaj- és zománcfestékkel festett felületekre.

 

Alkalmazás

 

hengerrel, ecsettel

 

Felhasználás

 

A festendő beltéri felület szilárd, tiszta, száraz, por- és szennyeződésmentes legyen. Régi meszelt felületekről a laza, repedezett részeket le kell kaparni. Ha a felület penészes, gombás, kezeljük Fungi penészlemosóval. A hibahelyek javítására alkalmazzunk Corso beltéri meszes glettet. A festéket jól fel kell keverni és a felhordás módjától függően 25-30% vízzel kell hígítani. Az első rétegnél 30%-os hígítás javasolt. A Mészfestéket az új, megfelelően száraz, vakolt felületre három rétegben, a régi felületre két rétegben szükséges felhordani. A rétegek között a hőmérséklettől függően 3-4 óra száradási időt biztosítsunk. A festést +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékletű festékkel vagy +5°C-nál hidegebb helyiségben, beleértve a falhőmérsékletet is, ne végezzük. Színezésre a mészfestékhez megfelelő Poli-Farbe színezőpasztát vagy az Inntaler színezőfestéket válasszuk és max. 5% mennyiségben használjuk. A színezőpasztát bekeverés előtt kb.azonos mennyiségű vízzel hígítsuk. Színezésnél minden esetben végezzünk próbafestést. Munkavégzés után a szerszámokat azonnal vízzel el kell mosni. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.

 

Összetétel

 

mészhidrát, műanyag diszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, víz

 

Választék

 

5, 14 és 20 literes műanyag vödörben kapható.

 

Veszélyességi osztály

 

E Nem tűzveszélyes!

 

Veszélyesanyag-tartalom

 

Kalcium-hidroxid 10-18%

 

Szabályozási tájékoztatás

 

S 36/37/39 Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem-/arcvédőt kell viselni R 34 Égési sérülést okoz R 41 Súlyos szemkárosodást okozhat S 1/2 Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó S 26 Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni S 27/28 Ha az anyag a bőrre jut, a szennyezett ruhát rögtön le kell vetni és a bőrt kellő mennyiségű ...- val/-vel azonnal le kell mosni (az anyagot a gyártó határozza meg) S 45 Baleset vagy rosszullét esetén azonnal orvost kell hívni. Ha lehetséges, a címkét meg kell mutatni S 56 Az anyagot és edényzetét veszélyes-, vagy speciális hulladék gyűjtőhelyre kell vinni

 

Biztonsági adatok

 

A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést.

 

Veszély jelzés

 

C Maró

 

Szakvélemény

 

KERMI E-2005/000235-1



Áruházunkban is kapható ez a termék!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményét



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő