Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

BAUMIT DuoTop vakolat 30 kg dörzsölt 2 mm

BAUMIT DuoTop  vakolat 30 kg dörzsölt 2 mm Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
12.535 Ft (9.870 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 2002005560679

> gyárilag kevert paszta állagú szerves kötőanyagú vékonyvakolat

> bel- és kültéri felhasználásra

> víztaszítóGyártó: BAUMIT Kft.
Elérhetőség: Rendelhető, de nincs raktáron
Vakolat szín: színskála szerint
Kiszerelések: 30 kg

Leírás és Paraméterek

BAUMIT DuoTop  vakolat 30 kg dörzsölt 2 mm

Gyárilag kevert paszta állagú szerves kötőanyagú vékonyvakolat bel- és kültéri felhasználásra. Víztaszító vékonyvakolat bel- és kültérbe, alkalmas hőszigetelő rendszer fedővakolataként is. Minden esetben szükséges Baumit UniPrimer alapozó alkalmazása!

Felhasználás:

Az alapfelület feleljen meg az érvényben lévő normáknak, legyen szilárd, fagy és laza részektől mentes, por-, bevonat-, elválasztószer- és kivirágzásmentes. Az alapfelület legyen megfelelően durva, száraz és egyenletesen nedvszívó. A Baumit DuoTop felhordása előtt friss mész-cement vakolat és tapasz esetén a várakozási idő min. 1 nap/1 mm, de legalább 28 nap!

A Baumit DouTop vékonyvakolat alkalmas: mészvakolatra, mész-cement vakolatra és cementvakolatra, betonfelületre és egyéb ásványi felületekre, (régi) ásványi, diszperziós- és szilikátfestékekre és vakolatokra (megfelelő kötő- és tapadóképességű) gipszvakolatokra.

Nem alkalmas: friss mész, mész-cement- és cementvakolatokra és mészfestékre, lakk- és olajrétegre, enyves festékekre és műanyagra, nedves alapfelületekre

A Baumit DuoTop feldolgozása előtt legkésőbb 24 órával az alapfelületet alapozzuk teljes felületen Baumit UniPrimer Alapozóval.

Alapfelülettel kapcsolatos tudnivalók:

•Poros és homokos felületeken a laza részeket mechanikusan távolítsuk el

•Régi lakk-, enyv- vagy olajréteggeket megfelelő eszközzel távolítsuk el és gőzsugárral tisztítsuk le

•Szennyeződött vagy elöregedett felületeket mechanikusan távolítsuk el

•A rossz tapadású ásványi bevonatokat mechanikusan távolítsuk el

•A sókivirágzásokat mechanikusan távolítsuk el, ill. fontoljuk meg az egyéb felújítási intézkedéseket (nedves, sóterhelt felületeken nem alkalmazható)

•Károsodott ill. repedezett felületeket spaklival állítsuk helyre

Felhordás:

A Baumit DuoTopot tiszta, száraz és szilárd alapfelületre hordjuk fel, alapozás min. 24 órával előtte Baumit UniPrimer Alapozóval. Közvetlenül a vödör tartalmát felhordás előtt alacsony fordulatszámú elektromos keverővel keverjük át. Az anyagot rozsdamentes simítóval szemcsevastagságban húzzuk fel az alapfelületre, egyidejűleg és megszakítás nélkül dolgozzunk. Majd a kívánt struktúrát műanyag simítóval alakítsuk ki. Egy munkamenetben hordjuk fel a teljes vastagságot.

Dörzsölt hatású struktúra: rövid kikeményedési idő után műanyag simítóval alakítsuk ki a kívánt struktúrát (vízszintes, függőleges, vagy körkörös irányban).

Kapart hatású struktúra: rögtön az anyag felhordása után körkörös mozdulatokkal alakítsuk ki a kívánt struktúrát műanyag simítóval.

Befejező réteg felépítése: 1 x Baumit UnivPrimer alapozó (min. 24 óra várakozási idő) 1 x Baumit DuoTop

Általános tudnivalók:

A felület, az anyag és a levegő hőmérséklete +5 °C felett legyen a bedolgozás és a kötés ideje alatt. Az anyag feldolgozása során a homlokzatot védjük a közvetlen napsugárzástól, esőtől és széltől. Az nyílászárókat, egyéb szerkezeteket gondosan fóliázzuk be. A szennyezett felületeket és eszközöket azonnal vízzel tisztítsuk meg.Áruházunkban is kapható ez a termék!

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő